Kvalitet og Logistik

Print og samling af dokumentationsmateriale er en meget ressourcekrævende proces for virksomheder som har valgt selv at håndtere denne opgave. GSB Services er en højt specialiseret virksomhed, og vores unikke ”DOCMAN” koncept håndtere dagligt komplekse opgaver og vi har alle de påkrævede ressourcer og kompetencer til at servicere vores kunder med denne proces.

GSB Services og ”DOCMAN” bliver dagligt målt på vores kvalitet af de største virksomheder i Danmark, og har bevist at vi hele tiden lever op til de højeste krav og standarder. Sikkerhed i udvikling, produktion og distribution er afgørende parametre for vores kunder.

GSB producerer, samler og lagerføre i et kvalitetssikret miljø og under optimale produktionsforhold som sikrer et fejlfrit produkt til den rigtige pris. Dokumentationsmateriale er en foranderlig ting med rettelser, ændringer og andre korrektioner i sidste øjeblik. Vores mange år i branchen har lært os altid at være klar til håndtere dette.

GSB Services og vores ”DOCMAN” koncept tilbyder online lagerhotel løsning. Vores faciliteter er placeret i Skovlunde, tæt på København. Du har online adgang til alle faciliteter 24-7.

Vi tilbyder sikker adgang til alle data, logistik og historie, herunder lageraftræk, ordrebekræftelse via e-mail, forsendelse, enkel genbestilling af alle produkter og meget mere.